helgpyssel

Har suttit o pysslat lite, Maja o jag..

 
 

Vi gjorde spöken och pumpor och hängde upp i lampan =) Men bara snälla spöken, det arga fick vi slänga..
Det var dagens pyssel för mig, K kommer snart hem! (kors i taket) och jag ska ta en kopp te o slappa.. =)

Trevlig Alla helgons dag =)

.

städa städa

Igår städade jag hemma, det behövdes och kändes finfint sen =)

Idag har jag städat hos en kund, han ska hyra ut en del av sitt stora hus, hyresgästerna kommer i morgon, jag tror han jobbar hela natten nu... K är och sätter i ugnen och spishällen ikväll, det blir verkligen fint! Hur många hyr ut med induktionsspis, ny? helt nytt kök och vitvaror.. Hur som helst behövdes lite hjälp att torka lister, dörrar o putsa fönster så det har jag gjort idag. Nu har jag ont i benen o ryggen (foglossningen) så jag tar mig knappt runt här hemma..

Snosan somnade i soffan, ska röja ur ett gäng nallar o leksaker ur sängen o bädda ner oss, läsa lite bok =)

L


mycke jobb

för min stackars man.. nu har han jobbat som en galning i ett par veckor, inte hemma före 10 om kvällen, uppe halv 6.. jobbat hela helgen..
Massa som ska blir klart väldigt snart.. en luftvärmepump idag, helst en luftvatten och en bergpump i veckan.. och all el, avlopp, rör och sånt i ljungsbro.. själv har jag bara plockat med papper.. kanske bäst för alla, tar jag tag i nåt tyngre får jag bara ont i höfterna iallafall.

Men har en konstig sak i armen.. ont som en galning om nätterna! som om jag har kramp eller legat på den ett par dar.. men jag lägger den så fint där brevid mig när jag somnar. Har ont om dagarna med, men bara som en överansträngning eller inflammation i muskeln, överarmen. Vet inte vad man gör åt det.. kan ju inte äta pronaxen..

I morrn är det 2,5 års kontroll av maja, får se om hon blir godkänd =)

Sytt en liten klänning till dockan idag, maja ville helst hjälpa till, men fick sy på en egen tygbit.
Annars ritar vi hjärtan, färglägger, klipper ut och klistrar upp på papper =) gjort i 3 dar nu, maja älskar att limma, det blir jättefint. Kanske har hon en framtid som scrappare..

Väntar vidare på att K ska ringa och säga att han är på väg hem.. från Vingåker, trist..

L

kärleken

jag har ju väldens bästa man! skulle vilja att han var hemma nu..

Här är lite ensamt, tror Maja har somnat, hon ligger i min säng och lyssnar på musik om inte annat. Har ätit mig proppmätt på mackor, bara skräp på tv.. bra bok men nu tog första delen slut och det blir massa polis och sånt ett tag ser det ut som..

K jobbar och jobbar.. har inte varit hemma före 21.30 nån kväll denna vecka.. ska jobba hela helgen med.. o så går han upp före mig på morgonen.. vi sågs lite i verkstan idag på dan iallfall.

OCH så fanns där en lapp på kylskåpet i går morse =) så gullig hälsning och liten teckning, så glad jag blev. Ska försöka göra något snällt jag med.. dags för det tror jag =/ är lite sur ibland får jag erkänna, men jag är trött, har ont och blir tjatad på rätt rejält om kvällarna, av den lilla.

Har varit duktig och handlat idag iallafall, igår skulle jag men kunde inte gå, idag gick det bättre och jag fick ihop rätt mycket mat. Skönt för K att kunna få lite mat när kan kommer hem kanske, eller macka om han vill.. i morse fick han äta korvbröd stackarn.. för han sparade den sista mackan åt mig!
Brukar ha svårt att handla annars, får stillestånd i affärer och får inget köpt. Kommer bara inte på nåt att köpa, inte en grej, i en hel affär.. konstigt.

nu blev jag toktrött.. tar o kryper ner hos Maja tror jag..

L

helgen

Helgen som var var som en långhelg.. mamma o pappa kom torsdag kväll, sen fredag morgon åkte jag med dem till Ullared o Ge-Kås. Så nu så har Maja vinterkläder =) köpte 2 set täckjacka och byxor, med hängslen + ett par tunna täckbyxor för lite mindre kalla dagar. Sen blev det lite mer kläder åt henne men inte sådär massor av varje sort, har inte lagt upp lager.. Det viktiga var täckjacka o byxor, och 2 par så vi kan byta efter en smutsig dag..

Själv fick jag en tröja, fingervantar, leggings, handväska o plånbok =) + nåt annat smått..

K fick underställ, deo o handkräm..

Köpte en docka o en barbie till julklapp.. och ja just, köpte ju en baddräkt till Maja för 10 kr =) så enormt glad hon blev, var tvungen att sova i den samma kväll =) Köpte en till mig med, för 20 spänn, som jag inte provat än.. Tänkte vi skulle bada lite sen när magen blir tung, var så skönt sist då jag gick på vattengympa..

Sen blev det lördag och då jobbade vi i Majas rum, pappa spikade panel som K fräste till =) det blev riktigt skitbra, den ska målas vit sen bara.. får väl ta nåt kort o lägga upp..

Söndagen lagade K pappas batteriladdare i husbilen sen åkte de hem.. sen har jag nog bara vilat. Har ont av foglossning, fast konstigt nog får jag mer ont av att vara still.. som på natten, och åka bil.

I går måndag var jag hemma med Maja för hon hade feber i helgen och var fortfarande lite hängig.. kräktes en gång med på söndan, över min axel =) lilla snuttan..

Annars är det fortfarande ganska tungt att vara människa.. eller bara lyfta armarna ;) är svag och trött. Fick en läkartid om 2 veckor.. de är ju snabba.. =/ Tror jag ska byta läkare, till en som har ett tidsschema med tider, min har aldrig det.

K jobbar, Maja gnäller lite.. har en kund att ringa..

hejs L

min familj =)

Bjuder på 2 bilder av mina snyggingar.. en roar sig och en har jobbat.. gissa vem som är vem? ;)



ohållbart

Det går snart inte längre.. denna trötta, slitna, trista, deprimerande tid..
Här finns ingen energi, ingen lust, ingen gnista.. inte ett förbannat skit blir gjort och klart. Allt är irriterande och motvind. Maja är hopplöst motsträvig och krånglig. Allt ska det bråkas om, inte ett par jäkla strumpor ens som duger.

Jag är ständigt trött och har ont i kroppen..efter all bilåkning i helgen har jag värk och skit i ryggen.. säkert lite foglossning.
Och fryser gör jag, jämt!
Blå om naglarna idag..

Fy, vart är orken? Hur ska vi få till allt som måste göras, vi sitter ju bara som döa sillar i soffan om kvällarna..

Är det så här småbarnlivet är? Eller husägarlivet? När ger man upp?

Säger till när jag är på bättre humör...

L

här är jag

Har datorstrul.. =( min laptop vill inte starta.. och K har nyss installerat om sin så den har ingen uppkoppling än.. så då återstår bara kontoret eller verkstan, eller som nu en stund i felsäkert läge på min.
Känner mig löjligt handikappad, eller mest rastlös, när man inte kan sätta sig och småsurfa lite bara sådär.. och allt detta betyder att Maja inte kan se sina filmer som hon brukar på min dator, snacka om tjat! kanske bara nyttigt.. för oss alla.. iof trist med Playhouse på TV hela em..

I morrn bär det av mot Malmö, först jobb, sen en nöjestripp till danmark o kanske tyskland =)

Skittrött är jag, längtar till sängen.. Maja är vaken till ca 20.30.. sen så, snark =)

Det här med att vara gravid.. just nu.. denna fördel att man blir så rynkfri och slät =) vägs ner med finnar här o var i aniktet =(
Magen ser mest bara fluffig ut, men tar mer plats än om det varit fluff då det ömmar om jeansen sitter tight.. fördel ->mysbyxor =) tur man har ett jobb där man kan ha mysisar nästan jämt =)
Mår iallafall inte illa längre =) jihoo!
Äter inte som en häst än.. bara i vecka 15 iof.. ;)

L

körkort ja..

Fick en liten "påminnelse" av polisen idag.. "har du bytt efternamn?" "ja.." ja jo jag skulle ha skaffat nytt körkort redan i januari...
men, det är ju det där med kortet.. hatar att ta kort till körkort, de knäpper till så snabbt, jag ser ut som ett troll och så får man leva med det, i 10 år.. eller tills man hittar på nåt nytt.. som när jag tog mc-kort, då fick jag trollbilden med vassa örat. Nu slipper man visst visa örat igen iallafall..

Maja har börjat sin historia med med knasiga kort =) hon har blåtira på passet =) Men annars blev hon jättebra.

Så, jag får väl ta och färga håret, snygga till mig och gå och skaffa ett kort.. frågan är bara om man ska vara snål eller inte? 40 spänn i automat eller 200 hos expert?
Blir väl inte 160 kr snyggare hos expert..

L


bla bla

jo, så ligger det till..
* hittade mitt kryddmått, så kanske är det teskedsmåttet som saknas..
* hittade mer än jag ville igår, nämligen mask i mannagrynspaketet. Ett nytt paket dessutom, har skrivit och klagat till AXA, får se om de svarar..
* var hemma med maja igår så hon slapp snora ner dagis, vi hade en jättebra dag, började montera ner köket på övervåningen, så smått.. (dvs bara luckorna än)
* ska åka med mamma till ullared nästa fredag, jippie =)
* ska till polisen snart.. passdags för maja.. ska bara till danmark o tyskland i helgen men tappar man lilltjejen så behöver man ju kunna identifiera henne som sin..
* behöver värme inne.. typiskt "skomakarens barn".. att vi som jobbar med värme inte fått upp element o värmepump hos oss..
* köpte nya vinterskor åt maja i lördags, samt 3 badrumsmattor.. men de får inte ligga i badrummet för de kan bli smutsiga =) säger maja..
* och en blåtira blev det, fast bara under ögat, när snosan drog i golvet..
* sytt lite på kappan...

L


Vad är detta?

Hittade denna i brödrosten.. kan det vara mitt kryddmått?? rostad av 'den lilla hjälpredan' kanske...
Och hur har mackorna smakat på senaste tiden?

L


sytt lite

Var ett tag sen men jag skrev ju att jag sytt och skulle lägga upp nån bild..

Brukar ta fram mönster själv men då jag la 90 spänn på en mönstertidning ;) så var jag ju tvungen att testa ett mönster, blev bra, passar fint, kanske lite stor men det ordnar sig med tiden =)


Sen en mössa, då det plötsligt blev kallt.. Nalle Puh-sticker från M.


och så från en babyfilt jag köpte i somras på Willys för 45 kr.. blev denna T-shirt, ett par leggings i gulrandigt och en klänning. räcker nog dessutom till nåt litet till..





Nu ska det bli en kappa.. ska bara orka börja =)

L

Me&i

Var ju på Me&i-party för 2 veckor sen.. där finns ju möjligheten att införskaffa underbara barnkläder, inte helt billiga dock.. det blev denna gång bara en tunika och ett par byxor. Jättepopulära, som tur är =)

"Brandbilströjan och de mjuka byxorna".. (kjolen är från tidigare party)

 

L


RSS 2.0