GRATTIS!

till min älskling som fyller 40 idag!

Puss och Kram från familjen!

Vi firar lite lugnt kan jag tro, vi har jobbat som vanligt idag, varit och handlat lite, företagsinköp.. Nu ska vi ha kväll, ev lite god mat från Foodstore =) och kanske nåt gott att dricka.
På lördag ska vi ha lite fest här.. vi firar mer då...

L

äntligen!

Jaa, jag mår lite bättre! Det är så skönt och det är värt allt!
Jag har haft en tung period av hopplös trötthet och värk. Det har krypit i kroppen, inte orkat hålla mig vaken en hel dag.. jag fick nya tabletter av min läkare och Skit vad mycket sämre det blev! Ga, så jäkla illa jag mått, överallt! Inte kräksilla utan bara dåligt.

I ett desperat försök att orka lyfta huvudet och ropa på hjälp fick jag en halv tablett av K:s värkmedicin. Den natten låg jag som på moln och nästan fnissade =) Underbart härligt att ligga vaken mitt i natten.

Nä, nu går jag inte runt och är hög på tabletter men tar jag en liten snutt av hans medicin så släpper min obehaglighet. Jag kan röra mig, vara vaken, må bra, njuta av dagen och inte bara vilja sova. Ska be att få egna sådana av läkaren vid nästa möte, nu snart. Sen kommer jag snart vara på fötter igen, orka med fröken lillfis och vara en mycket snällare och gladare person. Jag har ju inte så ont längre!

Jihoo, helg! Kanske hämta tidigare på dagis och gå hem och kramas lite?
Tänk alla ni som inte har konstant värk.. mår ni så här bra jämt eller är det kontrasterna som är så sköna? Det var lääänge sen jag inte hade ont i huvudet....

Fru H

en suck av lättnad..

Jag tror vårt hus drog en suck idag, av lättnad.. vi har burit ut åtskilliga kilo järnskrot från loftet och ut, ut i snön i väntan på en kontainer som ska komma i veckan. Nu ska K:s ca 100 trasiga värmepumpar få gå hädan, inget mer spara!
Sen blir det loppis här i sommar! Vi har så mycket saker nu som vi inte kan använda.. kanske nån annan kan..

Hoppas det är en stor container som kommer.. och att det väger en del det vi har.. så får vi kanske ihop en slant att göra nåt kul för =) Det är ju inte som i "Från koja till slott" där man får 100 kr kilot.. utan futtiga 75 öre.. men ryggen känner av några hundralappar efter idag iallafall.

Nu ska jag se på Bygglov och låta mig inspireras lite =)

Hejsan

mest bara trött

Tja, det är inte allt för mycket krut i mig nu för tiden.. sliten och trött..
Jag har mycket ont i huvudet och mycket tabletter blir det, samtal med läkare i går, fick en ny medicin att testa, kanske sover jag lite djupare om nätterna och får lite mindre värk om dagen.

Vi är på G att bunkra upp ett husapotek här annars som snart slåt både apotekets och hälsokosten =) Lite hästmedicin kanske gör susen ;)

Nä, hoppas vintern tar slut snart, att det blir lite varmt, sol och snälla snälla lite semester!!

Nu är det sängen som gäller, tack =)

LH

Inspiration!

Man blir så glad ibland, och sugen på att skapa.. =) Här är 3 av mina favoritlänkar.. just nu målar jag en liten tavla, sen tror jag jag vill virka blommor!

Med mina händer..
http://marie.robe.nu/

I ett litet hus..

http://iettlitethus.blogspot.com/

Badanka
http://badankor.blogspot.com/

LEna

RSS 2.0