Nu måste jag berätta..

Kanske jag behöver skriva av mig lite..
Det var tanken att jag skulle försöka förklara lite min situation och hur jag mått den senaste tiden, det har varit mycket, jag är sliten och trött.. Vi har haft våra upp och ner i förhållandet, men vi går alltid starkare ur allt.. Nu behöver jag inte skriva mer, inte förklara allt, livet går vidare. Jag kan bita ihop, jag har fått nya perspektiv..

Jag var ensam hemma, med Maja. Svärfar jobbade i verkstan hela dan, vi var till Cloetta och åt som vanligt när han är här, allt bra, inga irritationer =) Jag fixade varma mackor till kvällen, svärfar åt som aldrig förr.. Maja behövde välling, dags att sova..
Då får han ett anfall, svärfar.. han krampar, jag får ingen kontakt, han andas fort, hela kroppen skakar.
Jag blir så rädd, jag är så ensam. Maja blir lite rädd och gråter..
Jag gör vad jag måste, jag ringer efter ambulans. Det har ju hänt förut, han har epilepsi men det var länge sen nu och jag vet ju inte hur han mår eller hur det ska gå, typiskt att K jobbar! 

Han får fler anfall när ambulanspersonalen kommer men då är ju allt under kontroll, de tar honom med sig, inte lätt ner för trapporna, jag lägger Maja, såå ont i magen, nu kommer den stora pusten, sucken.. och sakta sakta avslappningen och gråten.. Det är ju skit att det måste hända igen, och jag vet ju att han inte vill till sjukhus. Stackars.. allt verkade ju bättre..

Då, då kan man glömma sina egna bekymmer.. vi har det ju så bra, på tok för mycket jobb, men vi är friska. Då får man inte vara på dåligt humör.
Nu mår svärfar bättre, trött men får komma hem i morgon, allt blir bra.

Nu var det här bara epilepsi.. det finns mycket värre händelser och sjukdomar. Fast jag var ju rädd för en ny stroke.. man vet ju aldrig, därför fick jag be om hjälp.

Så. Nu ska jag ta nya tag, ta vara på livet och allt som är bra. Njuta av det som finns, en underbar unge och en Underbar blivande man.. den bästa familjen =) Kan inte önska mer. Ska bara komma ihåg att uppskatta det..


=)

=)

blä

Näe, det är inte så kul det här längre.. jag har ingen lust att dela med mig.. det som jag funderar på och allt som händer är inget att skriva om här.. det får de som känner mig veta iallafall om det är viktigt. Om man hör av sig och undrar...

Det är lite skräp i vardagen men vi har även en superunderbar fantastisk händelse som kommer göra oss lyckliga och bekymmersfria länge! =) Den goda karamellen ska jag suga på.. länge och väl.. =)

Det har varit en blandad helg, vi har kommit fram till en massa saker angående bröllopet, nu blir det kul att planera..
Maja har lärt sig nya saker förstås..
Vi har träffat på en ny bekantskap som vi är väldigt glada för..

Jag tar lite paus härifrån tills jag får lust att delge något med världen igen..

Lena

sooova

Jag kan inte sova.. Var ju så himla trött så K och jag gick och la oss och läste lite serietidningar redan kl nio istället för att se på Grey.. K var tröttare.. han skrattade hysteriskt åt Falo och sen somnade han på sina vanliga 30 sekunder.. Jag har vridit mig i 45 min och gav upp, gick upp och kollade lite... ser rätt mörkt och stilla ut, katterna sover, Maja sover..

Idag har jag sprungit! 5 km i spåret, orkade inte springa hela tiden men det var svettigt och jobbigt ändå =)
Ska jag göra till en vana..

Nu ska jag sätta mig och stirra, och vänta in tröttheten..

God Natt

Guldfynd

Eller plast, tyg och mässing =)

Har fyndat, lite i lördags och även för några veckor sedan..
Det är ju så kul att köpa saker billigt =)


2 väggljustakar i mässing.. inte så stora, tror de hamnar i huset.. 20 kr st.


En rätt stor och tung ljustake.. ser annars väldigt blank och fin ut men man ser ju att det är massa puts kvar (inte jag som fuskat ; ) 40 kr.


En söt spegel i plast faktiskt.. 30 kr, köpte jag för några veckor sedan.. =)


Här är ett "gammalt" köp, köpte jag i Budapest (?) på en marknad för 7 (också frågetecken) år sen.. den är tung och en klar favorit, fast kostade 400 kr tror jag..


Guldskärm i sammet till en lampa.. Lampan har K köpt och skärmen jag, 50 resp 20 kr (typ)


En lampa i form av en handväska =) Guldfärgat siden.. Ska Maja få sen till sitt rum.. 50 kr på en mässa. Det är hennes skyddsängel i mässing som står brevid.. en doppresent (Idag 1 år sedan!)


Mina guldtofsar och gardiner i vardagsrummet =)


Så, nu får det räcka med guld, hade ju kunnat haft med en bild på mina guldklimpar med.. den ena sover och den andre jobbar just nu..

I morgon är Maja ledig från dagis, kommer bli mycket leka... kanske bäst att lägga mig tidigt =)

L

.

en bild säger mer...

..än vad man ibland vill? Nä, jag visar så gärna =) Här är lite gammalt som jag hittat.. det är ju så kul att hitta gamla bilder.. =)


Här är en gammal bild från en semester med husvagn.. vi ser så små ut, jag och mina bröder.. =)

Skitkul att klä ut sig =) Här till Halloween 1997 eller 1999..

och Halloween 1998.. sydde den dräkten på några timmar innan festen..

Måste ju ha med en bild på min fina motorcykel, saknar den...

och så en bild på min "mysiga" lägenhet.. =) det här var på inflyttningsdagen sista helgen i juli 2000.. Berga.

Och så en sista bild på min syplats när jag bodde hemma..

Mer bilder nästa gång.. Nu har jag annat att göra.. =)
.
.

myser

Nu sitter vi och har lördagkväll.. det är jättemysigt. K har jobbat lite idag, det var tråkigt men nu är det kväll och vi är hemma =)

Säkert nåt bra att se på tv.. =) har tänt lite ljus.. Maja leker och klättrar.. retar Trattis och delar ut bollar.. =)

Myser..

L
.

Ekstrem oppussing

Eller Extreme Home Makover..
Är det nån som kan se det programmet utan att gråta??

Nu handlar det om en familj med en liten handikappad pojke... tänk vilken tur vi har som har en så frisk dotter! Så full av energi och så glad!
Jag ska vara mer tacksam för livet..

Norska TV3, just nu..

L
.

pickisar (bilder)


Mellis


Vi


Trattisen


Gosan..

.

GaaaahhH

Det är så himla tråkigt att vara själv hela tiden!!!

(tack för att du jobbar och tjänar våra pengar K...)

Emmsamma mamman...

.
.

pippi



Äh, det var ju inte så viktigt.. men glömmer man en soppåse ute en timme så är snart hela innehållet utspritt över backen... =(

K hittade en pippi i toan hemma hos sin pappa igår.. han ville väl dricka lite vatten, vilsen som han var..

Det borde ligga en pippi nånstans i huset med, det var pippibajs på fönserbrädorna i rummet jag målade..

Mer pippinyheter? Det hänger en död kaja i vår takfot.. Jag väntar på min kycklingwok.........
Tror de var allt..

=)

.

Nymålat

Idag har jag målat inne i huset, gästhuset. Jag började ju där en gång när jag fortfarande var gravid, jag och K:s pappa målade nån dag, resultatet blev 2 små målade fläckar.. =) nu har jag målat lite mer..
Målar vitt på väggpanelen, har gjort nederdelen, det jobbiga sen blir taket.. det är ju panel så det är inte lika lätt att rolla..
Spärrmålar ju nu, med oljefärg alltså, och det luktar lite starkt.. Men jag tycker det blir jättefint!

Ska bli roligt att få inreda sen.. vi har ju sparat på oss en del möbler och sängar och så.. Mamma kommer nog på novemberlovet och hjälper till med gardiner och bära möbler =) Tycker hon är lika kul som jag.

Det har bott en målare i huset, för flera år sen, och han har visst använt alla sina spillskvättar och målat på en massa experimentartade sätt.. ska bli skönt att måla över allt så det blir en färg och lite enhetligt.



Nu hittade Maja ett paket druvsocker, det var gott ; ) då är hon pigg ett tag till då =)

L

.
.

nu är jag trött

Har möblerat om i sovrummet, tog hela kvällen.. men jag hade fin hjälp av Maja. Hon puttade möbler från motsatt sida mot mig.. tur att jag var starkare =)
Försökte få dit en sänggavel.. har skruvat och knytit men det sitter lite löst. Ville inte skruva rätt i sängen och inte i väggen och tapeten heller, får se om det blir omgjort snart.
Blev ganska bra ändå, ska bara hitta på lite fint med gardiner och dukar och så, bestämma mig för en färg.. har två olika gardiner nu.. :/

Blir spännande att se om K hittar sin säng i natt när han kommer hem eller om han råkar lägga sig på golvet..

Jättetrött..

.

fina fredag

Det kändes i morse som en fin dag.. Maja skulle vara på dagis lite tidigare för det var utflykt till Vågerstad, och kolla på traktorer... =) Tänk vad spännande, alla dagisbarnen har pratat om det länge =)

Sen sitter jag där med mina papper.. och så ser jag att det öser ner ute.. åh, så blöta de blir nu. Ska jag åka och lämna en regnjacka till Maja, hon hade ju inte den på sig i morse?
Men sen blir det fint.. De hade blivit lite blöta på väg hem, men det fanns extrakläder i lådan =)

Åkte och handlade lite mat innan jag hämtade Maja, går 10 ggr fortare då.. och 50 ggr mindre svett ; )

Sen var det så fint ute, skönt och soligt. Jag hämtade Maja och sen gick vi en promenad. Det var bara för trist att gå in på en gång. Maja hade ju en klubba från John Deere (?) och en flagga så hon mådde toppen i vagnen.. Jag plockade en bukett Rölleka.. och tog några kort..


Det är kort från vår tomt och en bit neråt vägen.. jag tycker vi bor så fint, speciellt när det är vackert väder =) (Jag är galen när det är storm, har ju fått 2 tak avblåsta så det är inte roligt med blåst)
Jag tycker om grusvägar.. och blommor det är synd om.. här är det nypon på bilderna..
En sak jag verkligen gillar är att gå efter vägarna och plocka blommor.. det gjorde jag alltig när jag var barn och gick efter mormors vägar och skapade en bukett, hon ställde den alltid på bordet =)

Nu har jag en bukett i gult som lyser upp lite, jag väntar på K som är i gbg och jobbar.. i morgon ska vi på 90-års kalas.. känns som en bra helg, hoppas nån kommer och köper Saaben så vi slipper den =)

trevlig helg!

.

tvtittande

Kollat lite på Du är vad du äter och Lyxfällan ikväll.. så nu är jag hungrig och shoppingsugen =)
Kan inte komma på nåt gott att äta så det har bara blivit ett ägg, en yoghurt och en tomat sen lunchmackan.. så synd att man måste äta mat.. det hade varit skönt att slippa, ibland iallafall..

Och så vill jag så gärna handla lite.. är tomt med pengar på kontot bara.. men vilken dag som helst får jag kanske lite lön ; ) Nya kläder.. god mat, och en deo! K har använt upp min.. =(
Sen fick jag en inredningstidning idag, min Elle Interiör, och blev så sugen på att fixa lite fint! Det är ju så trist i sovrummet och jag har inte kunnat bestämma mig för hur jag vill ha det. Ska ju inte ha det som vårt sovrum sen när övervåningen är klar.. men det lär väl dröja.. kunde få ha lite fint så länge.

Ska fundera på det.. sovrummet... kanske kan hitta på nåt =)

L

.

fynd

Jag har hittat dom! Alla. Så har du undrat vart de tagit vägen.. kanske tyckt att det varit ovanligt lyxigt ett tag.. de var här.. i en liten vrå, rätt så trångbodda men oerhört välmående.

Nu är det borta, för ett tag...

Dammråttorna.

.

RSS 2.0