: uppdatering :

Senaste dagarna... jobbat ihjäl oss!


Idag har vi haft det sista mötet, ett möte med ett finskt företag som kollat in våra värmepumpar.  Det gick jättebra, jag var inte med annat än i bakgrunden, ritandes elscheman... som tur var, jag kan ju varken finska eller djupa tekniska värmepumpsdiskussioner =)
Det var en heldag, visade upp vår pump, verkstad och Preems bullar.. vi har jobbat ett par veckor för detta så nu känns det lite skönt att det är klart.
Det andra vi jobbat hårt med om lördagskvällar och söndagmornar är ackrediteringen.. vår kylberhörighet. Möte måndag, gick bra det med =)

Så har vi hunnit ha kalas med, lördag och söndag.. ska jag skriva mer om sen, om jag inte glömmer... tänkte visa bilder ju =)

Ja, nu är vi trötta.. K har sovit sen 5... men han har ju bara sovit kanske 5 timmar de senaste 3 dagarna.. han är otrolig, klarade allt... själv klantar jag mest bara med.. och städar. Det är jag rätt bra på =) Ingen kommer hitta ett skit sen för jag har ju inget minne så jag kan inte berätta heller vart jag lagt sakerna.. =)
.. och som alltid säger jag.. SÅ IN I HELSIKE MED GREJER VI HAR!
Blir jag inte tokig för nåt annat så blir det väl för att jag tappar fattningen helt pga allt jag ska försöka komma ihåg vart jag lagt det..

(som M sa, "ni kan inte flytta härifrån". Nä, det kan vi inte. Ingen kan flytta på allt inom en livstid, och då hinner vi inte) 

MEN, jag älskar det här stället! Jag hittar nåt nytt varje dag =) Nåt att plocka fram och putsa på.. nåt vackert och lite skruttigt.. nåt som ingen annan vill ha.. =)

Tänk vad fint det är med vänner! Vi har haft massa hjälp dessa dagar och det är jag så glad över =) Tack, för att ni gjorde Majas dagar så roliga och för att du R alltid tar i och jobbar om det behövs.

Nu jobbar jag på att ta igen alla kalorier som jag missat en vecka.. fast mest är jag sugen på tomater och kål.. rädisor..mmm

ett korsord kanske.. och en sömntablett =)
L Hasselhoff

   

: städar :

ja, här städas det.. så mycket vi orkar..

ute och i verkstan

massa massa saker

överallt

snart är det fint ! =)

: jag älskar skor :

Och det gör min dotter med =)










2 klackskor, tennisskor och så grytvantar..

Puss gullungen!

.

: nya kläder :

Har jag lagt upp dessa bilder förut..?
Eftersom minnet verkligen inte fungerar, och jag blundar för problemet.. så lägger jag upp lite bilder på sånt jag sytt nyligen..


Slitbrallor... dagisjeans, uteisandlådanbyxor.. av ett par gamla jeans som jag haft..


Extramoster bidrog med en tröja, av finare märke =) vilken blev en ny tröja till Maja. Lite stor i halsringningen... går att ändra..


Istället för att sova eftermiddag blev det en tröja till Maja, fyndade lite tyg i torsdags.. Hon älskar den som tur är =)
 På huvudet en present från ovan nämda Xmoster =) ( Maja har haft dom på sig hela kvällen, sen hon lämnade Ryd)

 Det tyget blir det fler kläder av... "lita på det" som Musse Pigg säger.. men först ska jag försöka mig på en 1300-tals klänning =) spännande!

L

: förändring :


Jag tror det är dags för lite förändring =) Jag brukar ha en sån period så här om våren.. lite ny hårfärg, möblera om eller sånt.. det känns likadant i år =)

I går var jag och söta P på bio! Vi såg Män som hatar kvinnor. Den var väldigt bra, lite otäck.. har läst boken innan så jag var lite beredd.. det är sällan det blir bio så när man väl går är det extra trevligt. Hann med en sväng på stan innan, köpte lite tyg, och så en lång härlig middag på Olympia.

Idag är det fredag och lite fint väder.. känner mig glad.. =)

Lena mH

: lite tråkig :

Skriver inte så mycket nu för tiden, jag är väl lite tråkig..
Jag orkar inte så mycket sånt.. jag kollar mina vanliga bloggar, ibland nån ny för inspiration eller tidsfördriv, kollar in Facebook.. men att skriva själv är trist. =)

Här jobbar vi iallafall mest med tomten, har fått igång gräsklippare och röjt undan det mesta av löv och pinnar.. Vi planerar för rabatter och uteplats. Sätter foder på bostadshuset..
När vi hinner och orkar.

Jag jobbar nu 50% så jag hinner inte sy så mycket.. har sytt lite kläder till Maja, en Puma-tröja, jeans... ja kanske bara det.. håller på med dukar till Foodstore, restaurangen i Tannefors..

Har städat på loftet, jäklar va saker.. bättre ordning nu =)

Ordningen här hemma är det inte så mycket med istället, det svämmar över och jag orkar inte riktigt med. Disken är bara att skratta åt men jag borde tvätta och plocka i ordning på kläder..

I morgon är det dagisutflykt till Valla.. ska inte med men måste få till bilstolen i en annans bil och packa extrakläder till fröken..

K jobbar i en fiskaffär.. med kyldiskarna, och kommer väl snart hem och luktar kräftor..

nä, TV..

L

RSS 2.0