GOD JUL

Nu känns allt klart =)

Det ligger lite paket under granen, för Maja o K att öppna i morgon fm.. Resten är inslaget och väntar i påsar..

Granen ja, den är klädd och så fin =) Jag som brukar vara lite petig och ha en gran i silver och vitt, i år har vi ALLT i vår gran, i ALLA färger =) Och den är jättetjusig =) Vissa grenar har fler kulor än andra, på en gren hänger tjockt med polkagrisar.. Vi hade jättemysigt när vi klädde den, Maja o jag =)
Den blev faktiskt lite så där amerikansk, som jag faktiskt önskat mig =D

Lite tomtar sitter det här och var, har inte packat upp allt där, var lite slarvig och fixade mest i vardagsrummet, det är ju här vi är mest.. sovrummet har jag inte ens städat....

I morgon åker vi ändå bort, till mormor o morfar 2 dar, lite fest i örebro på juldagskvällen, sen annandan till farfar och äter pannkakor, det brukar vi få där =)

Katterna har rejält med mat och ny låda, de får ta en innejul =) har ändå varit inne mest nu när det varit så kallt..

Bäst att låta vattnet rinna lite dessa dagar, det fryser så lätt för oss..

Inte en julmatsbit finns det i kylen.. lite frukost får vi knåpa ihop i morrn, och lite fika när vi får förmiddagsbesök av R och P =)

Sitter kanske uppe en stund och väntar på K som jobbar.. midnatt nu.. hoppas han kommer snart.. sen blir det sängen =)


Då så, mina vänner.. Ha en Underbar Jul =) Vi ses snart..

Lena

en vit jul

Ja visst blir det en vit jul iår =) Härligt.

Kallt dock, det är inte utan att man blir lite huttrig både inne och ute.
Maja fick vara inne på dagis idag iallafall, unnar jag henne. Kul med pulkaåkning men de små fötterna blir ju så kalla..

Var en sväng till Ikano idag, lite jobbshopping och en koll efter sista julklappen.. gick sådär, inte klar alltså.. Mest synd att jag måste ner igen pga av alla jäkla bilar, asjobbigt med parkering och att komma Ut från parkeringen sen när man ska hem.
Annars är det rätt lugnt med julstöket. Bakade muffins och lite mer julgodis idag, maja degade alltså =) Tills hon kom på att stoppa marsipanen i munnen, då blev det inte mycket kvar..

Ska inte köpa nån direkt julmat, skönt det.. Vi åker till min mamma o pappa på julafton, stannar till annandagen, sen till K:s pappa och hemma igen dan efter det, så massa julmat här känns lite onödigt. Kan ju köpa nåt sen om man blir sugen.
Ska bli skönt att vara "hemma" på juldan, som vanligt. En del ändrat iof.. mamma o pappa bor nu i lägenhet och hela släkten kommer inte på middag utan bara syskonen, men det blir perfekt. Bli lite firad utan att fixa allt själv =) lyxis!

Granen i morgon då, slå in det sista paketet, se till att ha lite kläder tvättade..

Nu är det nog dags för date med värmedynan, fötterna längtar =)

L

Snart så är det jul =)

Ja, det närmar sig, rätt fort med..
Snart är det jul, ute är det verkligen vinter.. hu så det blåser och står i.
Blir lite kallt här inne med..
Ska visa några kul bilder på vårt "värmesystem" sen.. =)

Men just nu vaknade snuttan efter att ha tagit en tuppis i soffan, jag han inte laga mat fort nog utan hon somnade framför TV:n efter dagis..
Så hon ska få lite mat, kanske jag hinner med lite mer skriva sen..

Har "tjusat till" bloggen lite.. haha, det är ju för illa.. men det får vara årets juldekoration. Mer petig har jag inte tid att vara. Har hellre en egen hemsida så man får fixa som man vill isåfall, inte alla dessa idiotiska mallar..

Så, matdags.

L

mycket nu..

Har lite knort om tid för sånt här, eller är det mest ork..?

Har ju finfina bilder på en liten lucia och goda karameller etc.. men det får bli när det blir =)

Julkorten på lådan idag, ska se om jag klarar det.. de är klara och så iallafall.. får ta en sväng till stan efter dagis kanske, om vi inte måste jobba då..

BTW: Har en dörr till klädkammaren!

Lena

baby baby

Lite kan jag väl skriva om vår lilla baby i magen =)

var på UL som sagt i tisdags, läkaren var riktigt trevlig, men det var en morgontid så kan var kanske laddad och ostressad, gången innan var han ju 45 min sen.. kan göra vem som helst kort och tråkig..

Nåja, denna gång kollade han magen på mig igen väldigt grundligt, 1 timma och 15 min tog det, blir lite varmt och otäckt på nåt vis med ultraljudsmanicken efter ett tag, lite ont gör det med när han trycker och far runt på magen.

Pluttis växer iallafall perfekt, alla organ är precis som de ska vara, alla fingrar och tår finns där, vatten i lagom mängd, alla mått helt efter konstens alla regler. Har huvudform som mig =) Rätt omfång, kanske lite smal över tinningarna, som jag är.

Jag fick veta vad det är för sort =) Håller det lite hemligt bara ett tag till, känns som jag vill det. Vi har bestämt namn, K och jag, och allt är helt helt perfekt och precis vad jag önskade mig mest av allt!

Det är dock inte helt säkert att den skuggan som sågs vid sidan om näsan inte är något men läkaren trodde inte det var något, isåfall bara ytterst lite. Det är just den sida som är väldigt svårt att komma åt att se, och armen dyker dessutom upp och döljer lite. Själv tyckte jag inte mig se något konstigt, fick ju se 3D bild denna gång med och det ser ut som en perfekt liten bebis.

Hursomhelst ville jag inte ha nån mer undersökning nu, är läppen lite delad vid födseln så tar vi hand om det då. Jag tänker inte förbereda det nu innan. Jag tror inte det är nåt men vet att det går att ordna om det skulle vara så, känner mig helt lugn =)

Ja, nu njuter jag av den här tiden, magen är inte så stor än, jag har inte haft nåt vidare ont av foglossning på ett tag, järntabletterna verkar göra mig piggare. Allt är riktigt bra.

Nästa vecka är det besök hos barnmorskan, ska bli intressant att se om jag går upp i vikt, känner mig lite klen.. men äter rätt mycket onyttigt =) Skönt att få äta vad man vill, fast behöver kanske mer än smågodis iof....

L o bebis M.....

?

tror jag håller på att glömma något.. känns så..

har bakat lite godis, bråkat med maja, varit på ultraljud, jobbat, vabat, varit på dop, haft ont i huvet..

måste köpa julklappar, planera jobb med K, ta ut lön, få allmän koll på läget..

just nu.. bara trött..

lena

php

tjoho, i morse när jag gick upp var datorn fixad, K hade installerat och meckat ihop min miljö med PHP, IIS och gud vet vad.. det som inte jag fick till.. Thank you baby!

Så idag var jag så himla smart och proffsig så jag har knåpat ihop ett förslag på hur man presenterar en massa frågeformulär i webben istället för gamla skitna Excel.

Kan läsa från en tabbseparerad textfil, rita upp tabeller, länkar till vidare frågeformulär etc.. Knappar och inmatningsfält =) tjihoo, php är nytt för mig men det går fort att lära sig tack vara internet =)

Imorgon ska jag snygga till lite och skicka mitt förslag så får vi se om jag får jobbet. Tror jag vill ha det iallafall nu, om jag får det. Visste ju inte det först, det har iof varit en del stress och tårar men det handlar om miljön och galna webbservrar som ska konfigureras, Inte min grej! Det var där jag hade världens bästa man som har ett psyke och envishet som inte går att knäcka.

Handlat och diskat och städat bänken i köket, skönt, trodde jag inte jag skulle orka med, jag som inte hann sova nåt idag.. men med lite X-Ray så..

Nu är det min bästa Arga Snickare.. bäst att kolla.. Ville bara skryta lite om hur bra jag varit idag =)

L

RSS 2.0