en vit jul

Ja visst blir det en vit jul iår =) Härligt.

Kallt dock, det är inte utan att man blir lite huttrig både inne och ute.
Maja fick vara inne på dagis idag iallafall, unnar jag henne. Kul med pulkaåkning men de små fötterna blir ju så kalla..

Var en sväng till Ikano idag, lite jobbshopping och en koll efter sista julklappen.. gick sådär, inte klar alltså.. Mest synd att jag måste ner igen pga av alla jäkla bilar, asjobbigt med parkering och att komma Ut från parkeringen sen när man ska hem.
Annars är det rätt lugnt med julstöket. Bakade muffins och lite mer julgodis idag, maja degade alltså =) Tills hon kom på att stoppa marsipanen i munnen, då blev det inte mycket kvar..

Ska inte köpa nån direkt julmat, skönt det.. Vi åker till min mamma o pappa på julafton, stannar till annandagen, sen till K:s pappa och hemma igen dan efter det, så massa julmat här känns lite onödigt. Kan ju köpa nåt sen om man blir sugen.
Ska bli skönt att vara "hemma" på juldan, som vanligt. En del ändrat iof.. mamma o pappa bor nu i lägenhet och hela släkten kommer inte på middag utan bara syskonen, men det blir perfekt. Bli lite firad utan att fixa allt själv =) lyxis!

Granen i morgon då, slå in det sista paketet, se till att ha lite kläder tvättade..

Nu är det nog dags för date med värmedynan, fötterna längtar =)

L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0