Muuuu

Kolla på bilden till höger.. den svartvita, "tecknade" bilden på mig.. ser ni en Kossa?
Maja gör det, hon säger Muuu och kokko när hon ser den..

=D

.
.


24 januari 2009

Är vår bröllopsdag!

Ja, nu är jag fru Hasselgren. Lena Hasselgren.

Jag har mycket att berätta och visa bilder på angående allt det här förstås.. Det har varit mycket och intensiva förberedelser, möhippa och svensexa, och så en lång bröllopsdag.
Jag får ta lite i taget för idag blev jag trött.. gårdagen gick av bara farten med ihoppckning av presenter, hemfrakt och så hämta lilla fröken från barnvakten. Idag skakade hela kroppen och jag är helt matt =) Det känns lite underligt att allt plötsligt är klart men jag har många tankar än att gå igenom och tänka tillbaka på.

Bröllopsdagen började annars med lite regn och rusk, ska ju ge tur.. det var inget som oroade mig hur som helst, det blir ju som det blir, vädret..
Jag hade det rätt lugnt på morgonen.. mamma var här och hjälpte till, vi åt frukost i lugn och ro.. Maja blev hämtad vid nio och kl 10 var jag hos frisören.
Sen hämtade jag någre blommor åkte hem och blev sminkad av G. Smuttade lite rosa "champagne" och kläddes i min klänning. Jag kände mig fantastiskt fin och festklar.
Pappa hämtade oss med en 8 meter limosine och kl 14 började cermonin i kyrkan. Vi var nog några minuter sena =)
Det gick strålande, rösten brast lite och näsduk behövdes.. Jag kunde ändå lyssna på vår musik och känna mig närvarande hela tiden =) Vi hade två jättefina tjejer som sjöng för oss, helt perfekt.

Efteråt fick vi ris i håret och blev fotograferade både ute och inne i kyrkan av M. Har massa fina bilder!

Sen åkte vi hem en kortis med limon, jag hade glömt läppstiftet och katterna behövde komma in. Sen åkte vi till stan och och lämnade våra väskor på hotellet, bröllopssviten på Ekoxen. Som en lägenhet! Med två rum, två toaletter, bastu och stort badkar.

Sen till restaurangen, fick vår Italienska buffe, tårta, ost och kex, dans, spex och presenter!
Oj vilka presenter. Tack alla!

Redan kl 10 åkte vi till hotellet, oj så skönt, vi plockade ut 150 hårnålar och bastade och smuttade på vår champagne som stod där när vi kom.. Allt var perfekt och vår dag kommer vi aldrig glömma!







Mer kommer så småningom

lever!

Jodå.. visst finns jag kvar.. men det är ju bara så himla massa saker att göra!
Inte tid för bloggar och skoj.. =)

Här jobbas det med förberedelser inför vårt överdådliga bröllop.. det är planering in i minsta detalj och perfektionism som ska uppnås.. blod svett och tårar..

Vi smakar tårtor och provar kläder, testar parfymer och tänder ljusprover, viker servetter och smuttar champagne.. letar hårnålar och övar psalmer.. mycket att stå i såhär i bröllopstider.. det är nu snart bara veckan kvar.. =/ ja tänk om det regnar! eller snöar.. visst vore det fantastiskt!!! =)

snart så..

(jo, övar ny namnteckning också...)

LH

nytt år!

Dags för uppdatering kanske.. det var ett tag sen, dagarna går, jag har och har haft mycket att tänka på.. Först skulle jag få till julen, julklappar, lite städning och allt sånt.. sen har mamma och pappa flyttat och vi var där ett par dar och hjälpte till.. nyår på det och nu har jag massa bröllopsplanering att koncentrera mig på.

Julen firade vi i Kumla, sista julen och dagarna i huset med mamma och pappa och mina bröder.. Det var en bra julafton, var stressad och så förstås innan vi kom hemifrån, maja var dålig i magen och fick sår i rumpan, hon hade väldigt ont så vi åkte hem rätt tidigt på kvällen och tog det lugnt hemma. Födelsedagen firades hemma ensamma med vår lilla familj. Vi hade längtat länge efter en ledig dag så det var jätteskönt att bara ta det lugnt och faktiskt greja lite hemma. Vi började med projektet Övervåning. Nu vill jag att Maja ska få ett eget rum, annat än skafferiet, och jag saknat mitt sovrum och klädkammaren..
Jag tror jag var iväg nån dag på mellandagsrea, på Ikano, Maja och jag, vi letade lite kläder till henne att ha på bröllopet, vi hittade ett par supersöta skor. Jag var och kikade lite på ringar och så bokade jag tid för håruppsättning. Sådär, då har jag börjat =)

Sen hade vi en mastodontdag i Norrköping! Tjohoo! jag hittade mina bröllopsskor! Efter ca 15 skobutiker... Tack så innerligt M och M för att ni följde med och hjälpte mig med Maja och stod ut med mitt velande och letande =) Det är lite roligare ibland att åka till ett annat ställe när man ska shoppa, NOrrköping tycker jag är en bra stad på det viset. Fick tag i kläder åt Maja, smink och hårsmycken med =) superduper.

Sen var det nyår, vi kände lika som i jul att det är bäst att ta vara på våra få dagar av ledighet och ta det lugnt, vila och fixa hemma så vi stannade hemma den kvällen med och såg på TV. Såg en jättebra film och gick och la oss strax före tolv =) Spela roll, det kommer fler nyår att fira ordentligt =) Sov ju superskönt, det var värt mycket mer. Maja sov till halv 11 så hon var nog rätt trött hon med.. nu kanske vi börjar knappa in på sömnen..

Som sagt så är det mest bröllopsplaner nu.. mycket att fundera på. Har lite koll på läget men det är ju en del saker att tänka på, tänk att jag inte hade nån dröm/plan om hur jag skulle vilja ha det sen småflicksben. Varför har jag inte tänkt ut det som flicka? Brukar inte småflickor veta hur de vill ha det? Jag har visst inte tänkt en tanke på sånt..
Det är inte så många dagar kvar, i morgon ska vi kolla kläder till K, kanske slänga ett öga till på den ring vi sett.. Köpte foder, knapp och band till klänningen idag.. så nu kan jag sy klart.. Om nån håller Majas kladdiga små fingrar borta åt mig ;)
Inbjudningskorten är skickade!

Så går dagarna.. det har varit en bra jul, som vanligt går de få dagarna över rätt snabbt och det blir visst dammigt igen.. Julstädning håller inte längre än annan städning.. kanske till och med kortare. Jag har börjat träna igen nu efter uppehållet då det varit stängt, de har passat på att höja priset.. snart har jag Frikort som tur är =) 

Hoppas på ett paket från posten på måndag med nya glasögon, spännande, jag hittade på min styrka själv och beställde på Lensway.. K gjorde det för en vecka sen och har fått ett par superbra och snygga glasögon för det uppiggande priset 300 kr.

Har lite bilder i mobilen på allt som jag skrivit om, de får komma senare.. tycker jag är bra nog som skrivit iallafall =) Det blev lite krångligare att skriva inlägg sen jag flyttade datorn till en annan hylla, måste stå på tå för att kunna skriva och det är jobbigt i längden.. nu har jag datorn i knät, men det är ett himla flyttandes hela tiden på allt.. Vägrar ha datorn på soffbordet, blir galen bara jag tittar på den då =)

Nä, nu ska jag ta mig en macka och se lite på TV, vänta på K.. och ha lite fredagkväll!

God fortsättning på det nya året!

Kram
L
.

RSS 2.0