mera pyssel!

De här fina tomtarna har Maja och jag pysslat!
Vi har målat, ritat, limmat och klippt med saxen ("plipplat"). Maja tycker de blev så fina! Svårt att inte röra bara, en tomtenäsa har redan lossnat =)


Pyssel

Jag gillar ju verkligen pyssel.. och idag fick jag av Maja en ljuslykta med snöflingor som hon gjort på dagis =) Säkert alldeles själv ; )
Titta så sött!

nya tag

Idag har jag börjat ett nytt liv =)
Träning!

Jag har börjat träna på Kanonhuset, i gymmet. Fick idag hjälp av en jättebra kille, fick ett träningsprogram och han kommer kontrollera mina muskler minst ett halvår framöver =)
Vi kunde ju bara skratta åt min kondis än så länge.. men nu måste jag ju träna 2 ggr i veckan i 5-6 veckor på detta program så det borde ju bli bättre =)

Det var riktigt kul och jag ser fram emot nästa gång jag ska dit. Lite synd att det är lite långt dit.. på fel sida stan.. men det får väl gå.

Kan tänka mig att det kommer göra lite ont i kroppen i morgon.....

L

MissShopA'lot

Japp som sagt, jag var i Ullared och shoppade i söndags..
Först tänkte jag ta kort på det jag handlade och visa här, sen skriva en lista.. men det blev nog lite för mycket för det.. =)
Jag har handlat en massa till mig själv!
Tröjor, linnen, strumpbyxor, strumpor, tights, pyjamas, mjukisar, trosor..
Till Maja blev det mjukisar, tights, byxor, hanskar, strumpbyxor, underställ, lucialinne, tröjor, klänningar..
K fick strumpor, skjorta, t-shirt och arbetströjor.
Sen blev det massa ramar, julklappspapper, handdukar, tomte, våtservetter, plåster, leksaker, pilatesboll, rattmuff, haklapp... och säkert lite mer småsaker.. =)

Så.

Det var jättekul, en heldag shopping, det blev lite trångt och buffligt runt lunchtid, kvinnor på Ullared i trängsel ska man inte bråka med... bara titta bort och köra vidare med sin vagn...

När jag kom hem vara Maja riktigt dålig, hon hade rejäl feber efter sitt vaccin i torsdags.. Det blev en natt till på madrass för K. Dagen efter fick Maja vara hemma från dagis men febern var borta. Jag var rätt trött..

Sen gick jag och blev förkyld.. Måste varit alla de 40 000 människor som andades på mig inne på Ge-Kås.. Klart man inte tål så mycket baciller på en gång.

Nu tror jag inte jag har en enda mer sak att skriva..
=)

Trevlig Kväll!

Hej

Vinkar till min älskling =) hej hej!

Han har gjort en supersak idag.. isolerat fönstren på våningen under.. nu kommer det inte blåsa storm här uppe längre =) Tack tack!!

Annars berättar jag mer om TheBigShoppingTour och MeTheLittleSnorigOne senare...

Tack och god natt...

=)

.
.

Stackars liten..

Jag har gjort min Maja illa! =( Jag skulle ge henne lite draghjälp upp i sängen.. har gjort det förut men jag fick nog inte så bra tag, jag har stukat hennes lilla handled, och hon har så ont! =(
Det känns så hemskt..

Hon har haft en ganska bra kväll trots allt.. suttit stilla i soffan med pappa, fått godis och jos.. handen sover på en kudde.
Lite alvedon och en elastisk binda.. hoppas hon ska kunna somna nu och sova gott i natt, i mamma och pappas säng.. lilla sötnosen, så liten och ömtålig..

Hoppas du är mycket bättre i morgon, snosan.

Puss..

/mamman med dåligt samvete..

(Nu har vi alla en ond högerarm, pappa sin tennisarmbåge, mamma sin inflammation och nu Maja med sin stukning..)

Snart shopping!

Nu är det helg, fredag eftermiddag =)
Maja sitter snällt och ritar.. K jobbar än, jag är toktrött.. men snart ska jag få göra nåt kul =)
På söndag bär det av till Ullared!

Jag ska åka med M, vår barnvakt, och hennes familj, superkul. Maja och K ska vara hemma och ha pappa-dotter-dag. Det ser nog båda fram emot lika mycket som jag som ska få handla =)
Har en finfin lista med saker jag ska kolla efter, och det bästa av allt.. det är nästan bara saker till mig.... =)
Maja ska väl få nåt, i lite större storlek, ska höra om K är intressead av nåt.. annars har jag inte köpt nåt till mig på hela året typ så jag ska få en uppdatering i garderoben.

Kl 5 bär det av, från Linköping... så jag får gå upp tidigt... oj oj..

=)

L

från ett läge till ett annat

En buckla, massa slit och vansinnig huvudvärk senare så har jag flyttat på husvagnen.
Det tänker jag aldrig göra om.

Skitdåligt gick det och jag vill helst inte se eländet igen!

Usch.

Nu ska jag tänka på nåt annat =)


Arma mig..



Ser ut som värsta olyckan! Men det är bara en stabiliseringstejp.. =)

I morgon är det 4 veckor sen jag fick ont i armen och idag var jag hos en sjukgymnast på vårdcentralen..
Min axel hade "ramlat" fram lite, så axelleden slår emot slemsäcken vilken blir irriterad och inflammerad.
Nerver kommer i kläm och det gör ont ner i armen.. Tänk vad man lär sig =)

Nu ska jag ha axeln bakåttejpad i tre dagar.. sen ska jag stabiliseringsträna med sjukgymnast "lång tid framöver"... =(
Allt detta för att jag är överrörlig.. hon sa till och med extremt överrörlig, det är tydligen inte många som kan röra armarna så mycket som jag.. jag är bäst alltså =)
Fast det kanske inte är så bra.. kanske hänger det ihop med min huvudvärk, som K säger "jag har för lång hals".. ska försöka bli lite starkare så jag håller upp mina klena, överrörliga leder lite bättre..

Värsta utlägget.. kändes som det var bäst att skriva ner det medan jag kommer ihåg allt =)

Så var det med det.. det värker lite mer nu när axeln tvingas bakåt men det ger sig nog..

TV, sen sova...

L

Nya utmaningar

Från gårdagen:
Jaha.. ja jag ska försöka ta saker i egna händer.. nu har K sagt det, jag vet att han inte kommer bli helt nöjd med resultatet men "för att ge igen" så ska jag sluta vänta och försöka själv.. så i morgon ska jag flytta på husvagnen.. =) Jag har aldrig kopplat på ett släp förut, jag har kört med husvagn och släpkärra men inte kopplat på.. jag tror inte jag orkar med alla tunga kopplingar och hakar av alla slag men tusan om jag tänker ge mig! Jag får väl rapportera hur det gick..

På lördag ska jag lära mig köra lastmaskinen, det har jag faktiskt velat från dess vi köpte den, för jag har faktiskt investerat i den med men har alltid fått höra att den är för tungstyrd.. nu får jag väl testa.. vore väl bara komiskt om jag prejade ner en husvägg någonstans.. ;/ (lite vasst och  tjurigt uttryckt, precis som jag för ögonblicket)

Nästa projekt? uträkning av isolering av vägg i vårt gamla sovrum? Vill ju ha mycket av det mesta klart.. behöver verkligen en hall för alla smutsiga ytterkläder, stövlar och blöta overaller.. Har ju gjort en satsning där tidigare men fastnade vid alla hängande elkablar och det o-flytspacklade golvet.. ska jag ge mig i kast vid det med? =)

(vet ju bara hur noggrann Mr H är.. det ska vara sprutlackerade lister, inte penselmålade, rätt typ av färg, inga billiga material, klena lister etc.. )

Jag ska försöka, jag kommer inte heller bli helt nöjd av resultatet.. kanske kommer det inte ens bli ett resultat.. jag vet inte ens om jag kommer orka försöka.. Jag jobbar ju med, och sen har jag fröken illbatting att roa.. nån är ju beroende av mat och fasta tider, lite lugn och ro, och mamma som är med och tittar/sällskapar i allt man gör =)

Äh, skit, jag ville ha det mer rosa och svävandes på små ulliga moln, inte vardag och ständig trötthet, gnäbb och allt för korta stunder av mys och familjelycka..


Suckar och bockar för ikväll..

L


Pappa

Grattis alla pappor!

Jag grattade min pappa lite igår, och K´s pappa.. och så K själv i morse, från Maja.. Maja hade köpt det bästa hon vet till sin pappa, godis. Av mig får han en ny parfym, men han ska få välja den själv så jag vet att det blir bra, tror det blir L'eau par Kenzo.. mmm..

Maja och jag var alltså en sväng till Kumla i går och hälsade på mormor och morfar.. Där blir hon så uppvaktad så, får leka med allt och all uppmärksamhet man kan önska. Jag fick det bra med, sov en liten stund =)

Innan vi kom till Kumla var vi och hälsade på lilla Wilma! En alldeles ny liten liten tjej. Så fantastiskt söt och snäll =)
Jättekul att träffa hennes mamma och pappa med, det blir så sällan, De har ju ett nytt hus, stort och härligt. Hoppas jag får komma tillbaka snart =)

Nu är vi ensamma Maja och jag som vanligt. K har jobbat hela helgen, det är inte speciellt kul. Jättebra att en värmepump blivit installerad men jag hade så gärna velat göra något här hemma i helgen, eller nån helg..!
istället har vi städat, diskat, tvättat.. lekt, ritat.. fikat och ätit mat...

Nu måste jag leka vidare, annars får jag skäll av Maja...

L

Ny liten..

Välkommen Lillan Eriksson! =)

Hoppas mamma och pappa mår bra!


Tant Lena

RSS 2.0