kan själv

Maja gick och la sig själv i kväll.. ville inte lägga sig den vanliga tiden, utan var uppe och väldigt mycket spring i benen.. men så var det visst dags och hon kröp upp i vår säng och somnade, helt själv, mamma och pappa såg på tv..

Idag klädde vi granen.. det var inte så superintressant, kulan fastnade ju inte på ljusslingan så det var inte så kul, desto roligare att kolla på alla tomtar.. gärna banka dem emot varann.. porslin mot porslin klingar ju skönt =) Tur jag inte har allt för dyrbara tomtar..

Så innan dess var vi på Ikanohuset.. Maja travade själv med vagnen.. gick hela gallerian själv =) Hittade inga julklappar men köpte lite mat =)

Maja har hittat paketen hemma, de är jättespännande.. särskilt det stora, man kan klättra på det =)

Nu fortsätter filmen.. i morgon ska jag träna, hu...


L

tomt

Det är tomt hemma... Maja sover borta, utan mamma och pappa! Hon är hos sin barnvakt, vi testar inför bröllopet, hoppas hon får sova gott inatt.. och jag med?? känns jättekonstigt...

hm..

puff.. ho ho..

L

lilla tärnan..

I morse gick vi upp före tuppen.. dagis kl 07.15 nervöst väntande på det stora uppträdandet =) Luciatåg!
Små söta lucior, tomtar och pepparkakor tågade in och sjöng för oss alla föräldrar och släktingar. Maja hade två hejande vuxna med sig, farfar och jag, K missade tyvärr allt då han blev kvar på ett jobb sen igår.. Lite bilder fick jag iallafall, se den lilla tärnan där! =) Hon var så duktig, stod som ett ljus hela tiden ; )




Kram sötis, min lilla stjärna!

L
.

förnya sig..

Jag har ju inte den rakaste näsan..


Kanske man skulle snygga till sig lite..

Mindre näsa..

Större läppar..

Lyfta sig lite..



jepp.. så blir det..

L

jullov

är min högsta önskan just nu.. =) sådär som när man gick i skolan.. sova länge, eller gå upp och se på TV, en spännande serie sådär och äta mackor och O'boy..
Känns som en svunnen tid..
Men jullov kunde man ju ha ändå, fjuttis väcker en sådär kl åtta om man har lite tur, ingen bråska till dagis, ingen fight med ytterkläder.. hinna äta frukost, brygga kaffe, ha K hemma!
Se på TV och slappa.. läsa tusen pekböcker, sitta på golvet och leka med bilar och dockor..

Hoppas vi kan ha några såna dagar i jul.. Maja är ledig från dagis så jag måste ju vara hemma, hoppas det är lite lugnt på jobbfronten så K kan få lite paus med, iallafall några timmar om dan, hela dagar är ju inte att räkna med :/

Sen vill jag ha ledigt från alla TV-serier, nu. Vill ju inte missa dem men jag är så trött och vill bara sova.. kan de inte ta paus?

Och Oj! det är snart bara en månad kvar till bröllop! shit.. har lite att göra...

.. och snart är det luciatåg på dagis.. =) wow så kul!!

.
.

ludd mellan tårna

Maja är väldigt intresserad av ludd mellan tårna =) Hon kan sitta länge och peta och titta efter ludd..
När K hade fixat el-uttagen och det låg sladdbitar på golvet satt hon och petade fast dem mellan tårna =) Det måste vara mysigt, killa lite skönt kanske.. pappas bästa är ju att bli killad under fötterna och "man är ju lik den man är kommen av"
("Man ä lik den man ä kommen ta")

Här på köksbänken, ännu en favorit, fast från mamma =)
(jag kunde sitta på bänken i timmar och kolla när min mamma lagade mat.. trots det så dålig på matlagning?? )



L
.
.

läget

Då var det 1:a december.. jag har sett på julkalendern, Maja var inte så intresserad.. hon är ju inte så intresserad av TV överhuvudtaget. Hon gillade sin chokladbit från kalendern och som tur är fattade hon inte att det finns fler bakom andra luckor, men det lär hon väl lära sig efter några dagar..

Det går fort nu med Maja, hon lär sig så mycket varje dag. Synd att hon kom på hur man knäpper på en kulspetspenna.. hade hoppats att det inte skulle vara så lätt... Det finns tusen och åter tusen saker som måste flyttas och tas bort, hon når mer och mer och är ju inte dummare än att man plockar fram nåt att klättra på om man inte når.. vilket gör diskbänken farlig nu.

Jag har hållit på med städning nu ver en vecka, för att få upp ljusstakar och stjärnor och få undan arbetskläder etc från hallen.. det tar lite tid att organisera om allt, möblera om och jag har ju hjälp hela tiden från Maja, vilket tar lite mer tid.. =)
K har fixat klart el-uttagen =) Vi har en tröskel/list under ytterdörren så det inte blåser in!

Annars har den stora tröttheten slagit mig.. det är väl en reaktion på alla Treo jag tagit för att orka med förut, nu får jag abstinens och känner mig helt utslagen om jag inte tar mer.. försöker ta bara en fm och en em. Det är helt otroligt så trött jag blir när det går ur kroppen, det värker i armarna och ögonen faller igen, det är som om jag tappar medvetandet lite smått hela tiden och jag mår jätteruggigt.
I morgon ska jag träna igen, jag är ju inne på rätt spår nu iallafall, har tagit tag i det hela men visst är det jobbigt. Ska bli kul att träna dock. Hade rätt mycket träningsvärk sist men det är borta nu och jag är redo för mer =)

Vi har iallafall riktigt mysigt här hemma nu, det är ju lite varmare inne med och vi har fått upp massa mysbelysning =) Det är skönt att vara hemma. Har jobbat nere i verkstan den senaste veckan, först med röjning men idag började jag med el-skåpen. Det är lite svårt att ta in all information, det är mycket som ska kopplas och jag har inte så stor kolla på olika komponenter, storlekar på kablar och alla kontakter och så.. det blev lite snurrigt i huvudet idag =) Jag har en bra lärare dock =) Kul är det med.
Hoppas ska få slippa lite kontorsjobb.. det är så stressande.. trivs bättre i verkstan. Ska byta jobb med R, iallafall till en del, han gillar sånt bättre och det passar bättre när han sitter på annan ort.

Nu ska jag se på TV, design Simon och Tomas =)

L
.
.
.


RSS 2.0