En blogg kunde ju vara roligt..

Nu är jag här..
Har inte varit mycket för blogg tidigare då jag faktiskt är dataingenjör och gillar att skapa mina hemsidor själv, är redan knäpp på koden som finns här när man ska fixa till sin sida.. Jag är ju sån att jag ska in i koder och pilla =) och har man inte skrivit den själv från scratch så är det massa "skräp" där som man inte vet vad det har där att göra =) Men jag ska försöka släppa det så länge.

Har en bekant, du vet väl vem tjejen ;-) , som har en väldigt fin sida där jag är inne och läser lite då och då.. det är trevligt. Finns ju en minitjej som är kul att se tillväxten på om man så säger.

Tänkte jag skulle lägga hit lite av det jag funderar på eller bara har för mig.. Kommer nog inte vara några smaskiga detaljer direkt, det är jag för feg för att skylta ut mot världen..

Just nu testar jag alltså bara lite.. har ju även lite andra intressen som jag hellre pular med än att få till den snyggaste sidan, även om det är lockande att försöka. Ni får väl förresten se vad annat jag gillar att pyssla med så småning om..

Tack för första raderna..
Lena...


Välkommen till min nya blogg!

Jag heter Lena, är 30 år Gammal.. hm..

Jag har en underbar sambo och en dotter på 10 månader. Båda lyckans skatter.
Har även två hårbollar, skrutt 1 och skrutt 2, Trattis Katt, röd och lycklig och Mejla Superhunter, byns skräck och vår gosa.

 

Här finns ursprung från Norrland, Närke och nu Östergötland, gissa den dialekten.. =)

Intressen: konst, inredning, mode, skor..., familjen, sömnad, (inte datorer trots allt)

Uppdrag: trädgården och hemmet, klätterfia hejochhåmammaorkarsnartintemermaja..

Best Regards


RSS 2.0