helg

Sköna lördag =)

Lite ångest för att det är mycket att göra och oerhört trött förmiddag.. men nu har vi varit på övervåningen och spacklat lite, känns bättre.
I morgon drar vi på ett lager färg på sovrumsväggen så är det rent o snyggt där sen, och redo för tapet när vi hittar en bra.

Tror det blir mer spacklande på de väggar utanför våra sovrum sedan, så det är färdigdammat där sen och man kan försöka hålla rent. Visst kommer det vara massa saker kvar att bygga och fixa med fast bebisen har kommit men det vore bäst att spackeldamm och isolering iallafall är borta, rent måste det ju vara.

Ja, det närmar sig med bebis.. nu är det snart slut på februari, eller vi är halvvägs.. och sen är det bara mars kvar.. oj oj =)
Det är helt otroligt mycket och starka sparkar där inne, det gör både ont och jag blir väldigt trött av det. Ser framför mig en hund som sliter i ett rep, sådär så hela kroppen ruskar.. precis nåt sånt håller bebi på med! Ofta.. Men hellre liv och rörelse än stilla. Undrar bara vad det är för vilde som ska komma ut? Maja kommer få konkurrens verkar det som =)


Annars är det vinter o vinter, ger sig aldrig =( Är riktigt jobbigt att klä på mig o Maja på morgonen, ta oss ner för alla trappor och pulka till dagis.. Har svårt att böja mig framåt nu, det gör ont och jag får sammandragningar. Och sen samma procedur hem från dagis.. kan inte längre bära Maja upp för trapporna så det är massa tjat nästan varje dag för att få henne gå själv. Hon kan ju, riktigt bra, men är ju så "trött i benen".

Nä, vår tack!

Nu ska jag vila en stund, sen åker K och Maja och handlar lite.. jag har önskat chips, lite sugen på det. Har ju inte kunnat äta chips sen jag blev gravid, har bara smakat mögel... får se om det är gott nu..?
Sen blir det väl lite melodifestival ikväll, fast det är rätt trist.. kanske nån film senare?

L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0