Hundbesök

Vi har lånat en hund.

Det är våra blivande nya grannar som varit så snälla så de lånat ut sin Astrid till oss.

Maja behövde nämligen lite snabbt få träffa en hund som är snäll så hon inte blir hundrädd.
I söndags kväll blev lillsnuttan rejält skrämd av en vovve som "bet" henne i armen. Hunden markerade bara, blev rädd att Maja skulle ta dess mat, det gick inte hål i armen men en blånis blev det allt.. Mest skrämmande var nog ljudet av skrikande hund och flicka..

Igår däremot nämde inte Maja händelsen med ett enda ord, som om hon inte kom ihåg det. Det har gått jättebra med Astrid, Maja är jätteglad för att vi har en vovve, Hundis, här. Superstolt som fick visa upp den på dagis =)
I morse sa hon dock att det var en hund som bitit henne, men inget mer om det sen.

Det ska nog gå bra alltså, så hon blir nog inte hundrädd men det känns bra att hon får träffa en annan hund nu lite snabbt så hon inte får sista minnet av hund som en som bet henne..

Så kan det gå, hoppas kanske hon lär sig lite att ha respekt för hundar och djur från och med nu.. inte sparka på katterna och inte gå fram till alla okända hundar så där direkt =)

Våra katter är lite misstänksamma mot oss nu däremot ;) de var väl inte så förtjusta i att få besök, även om de inte är rädda. Men Astrid älskar att jaga o leka med katter. Kan bli lite för mycket för en gammal katt, tycker Trattis..

L

Ah, tillägg: Den "bitande" vovven är ju inte en okänd hund utan en vi känner och litar på. Jättesnäll vovve som absolut inte är farlig =)
L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0